Werken bij de acute zorg in het ETZ

Werken bij de acute zorg van het ETZ

Kies je voor het ETZ, dan betekent dat werken bij hét traumacentrum van Noord-Brabant. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd op het gebied van acute zorg, met als speerpunten het neurocentrum en het traumacentrum. Onderdeel van onze acute zorg zijn de Spoedeisende Hulp (SEH level 1), Intensive Care (IC level 3), Eerste Hart Hulp (EHH) en Operatiekamers (OK).​ Wij zijn één van de grootste traumacentra van Nederland en investeren daarom fors in medewerkers, inrichting en training.

Wij beschikken 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, over voorzieningen en specialisten specifiek voor traumapatiënten. Ons traumacentrum is het eerste in Nederland waar de klok rond traumachirurgen en anesthesiologen aanwezig zijn om patiënten te kunnen behandelen.

Meer weten over werken in de acute zorg?

Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige en BIG geregistreerd en zie jij jezelf werken in een ziekenhuis waar we echt oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling? Wij horen graag van je!

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 8314 7155

Shirley Spooren en Anne-Rieke de Haan van het ETZ Werkplein beantwoorden graag je vragen. Het is uiteraard mogelijk om te komen kennismaken, zo kan je de sfeer komen proeven en krijg je een goede indruk hoe het is om te werken bij onze acute as.

of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code