Werken bij Oncologie

Als je komt werken op onze afdeling oncologie, werk je bij een groeiend specialisme waar medisch en verpleegkundig onderzoek hoog in het vaandel staan. Wij bieden basiszorg bij de meest voorkomende soorten kanker en zijn gespecialiseerd in topzorg bij neuro-, hoofd-, hals-, maag- en slokdarmkanker. Wij hebben twee stamcelkamers waar stamceltransplantatie plaats vindt. In het ETZ werken we intensief met elkaar samen op het gebied van onderzoek, behandeling en begeleiding, bijvoorbeeld tijdens multidisciplinaire overleggen en tumorwerkgroepen. Je werkt volgens de modernste behandelmethodes en in nauwe samenwerking met regionale zorgprofessionals (zoals huisartsen, thuiszorg, verpleeghuizen, andere ziekenhuizen) en academische onderzoekscentra.

Op onze polikliniek Oncologie en Hematologie werken o.a. gespecialiseerd verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, Physican assistants en Oncologen. Als gespecialiseerd verpleegkundige oncologie heb je bij ons de mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld verpleegkundig specialist, Physican assitant of de opleiding hematologie en palliatieve zorg te volgen.

Naast de afdeling Oncologie, werken in ons hele ziekenhuis gespecialiseerd oncologieverpleegkundigen. Je vindt ze op de afdelingen Longgeneeskunde, Chirurgie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Hoofdhals-oncologie en mammacare.

Bekijk wat collega's vertellen over het werk als verpleegkundige oncologie.

Meer weten over werken als oncologieverpleegkundige?

Ben jij gediplomeerd oncologie verpleegkundige en BIG geregistreerd?

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 8314 7155

Shirley Spooren en Anne-Rieke de Haan van het ETZ Werkplein beantwoorden graag je vragen. Het is uiteraard mogelijk om te komen meelopen zo krijg je een goede indruk hoe het is om te werken bij het ETZ.

Of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code


Onze actuele vacatures