Werken als gespecialiseerd verpleegkundige in het ETZ

Het ETZ is een topklinisch ziekenhuis, met als speerpunten het traumacentrum en het neurocentrum. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten. Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Een opleidingsziekenhuis waar een mix van mbo- en hbo-opgeleide verpleegkundigen werkt. Samen met je team help je patiënten om de best passende behandeling te kiezen. Zo krijgen onze patiënten zorg die buitengewoon is. 

Jouw ontwikkeling bij het ETZ!

Inge (verpleegkundige) vertelt: "Ik ben als leerling verpleegkundige begonnen binnen het ETZ, ik heb in mijn 3e en 4e jaar op verschillende afdelingen stage gelopen, waarna ik op afdeling longgeneeskunde ben blijven werken. Inmiddels werk ik ruim vijf jaar als gediplomeerd verpleegkundige en heb ik op de afdeling en ziekenhuisbreed met veel projecten mogen meedenken. Zo kwam ik erachter dat beleid en management mij aanspreekt en heb ik de kans gekregen om binnen mijn eigen zorgeenheid trainee teamleider te worden."

Meer weten over het werken als gediplomeerd verpleegkundige?

Ben jij een gespecialiseerd verpleegkundige en BIG geregistreerd en zie jij jezelf werken in een ziekenhuis waar we echt oog hebben voor jou en jouw ontwikkeling? Wij hebben meerdere mogelijkheden en kijken graag welke bij jou past! 

App of bel naar 06 8314 7155App of bel naar 06 8314 7155

Onze recruiter Nick Buijks helpt je graag verder.

Of Laat je gegevens achter

Ik geef ETZ toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.Zie ons privacy statement.
Keuzerondjes:


Beveiligingscode:
 Security code