ETZ verwelkomt je met Verpleegkundige Start Up!

Ga je bij ons aan de slag als verpleegkundige, dan begin je direct met het inwerkprogramma Verpleegkundige Start Up (VSU). Je maakt zo uitgebreid kennis met onze organisatie en werkwijze. Naast een algemeen, solide basisdeel, bieden we je een persoonlijk inwerkprogramma. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en interesse krijg je scholing en begeleiding op maat. 

Verpleegkundigen in het ETZ

Na je indiensttreding start je met de Algemene Introductie Nieuwe Medewerkers. Elke eerste werkdag van de maand maken alle nieuwe medewerkers kennis met het ETZ. De dagen daarna volg je enkele basismodules, waaronder BLS, brandpreventie, EPD en voorbehouden handelingen. Deze trainingen moet je volgen voor je de werkvloer op gaat bij je nieuwe team.

De weken daarna volgt je verdere inwerkprogramma. Dat biedt zicht op je eigen ontwikkelpunten. Aan de hand van jouw persoonlijke programma ga je aan de slag met klinische lessen, intervisie met andere nieuwe verpleegkundigen, meeloopstages op andere afdelingen en het uitvoeren van een verbeter- of kwaliteitsproject. Net wat aansluit bij je persoonlijke leervragen.

Je houdt je vorderingen bij in onze Elektronische Leeromgeving (ELO) en bespreekt je ervaringen en ontwikkeling met jouw teamleider en praktijkopleiders. Na het succesvol doorlopen van je Verpleegkundige Start Up krijg je een certificaat. 

De Verpleegkundige Start Up is beschikbaar voor alle verpleegkundigen die bij ons komen werken. Solliciteer op een van onze vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

In het ETZ zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk de actuele vacatures op onze website en solliciteer direct online!

Bekijk alle verpleegkundige vacatures in het ETZ

Verpleegkundige op de afdeling