Verpleegkunde en verzorging

In het ETZ werken professionele en deskundige verpleegkundigen die samen met collega- zorgprofessionals streven naar uitstekende en veilige zorg. Verpleegkundigen in het ETZ:

  • zijn trots op hun beroep en op het ETZ
  • zijn verantwoordelijk voor hun eigen handelen en ontwikkeling
  • nemen én krijgen binnen het ETZ de ruimte om deze professionele verantwoordelijkheid te dragen

In het ETZ werken wij samen in integrale zorgteams. Deze teams bestaan uit mbo- en hbo-verpleegkundigen en Helpenden. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de patiëntenzorg.

Collega's aan het woord

Ine, zorgassistent, geeft uitleg aan een patiënt

Ine zorgassistent

Als zorgassistent zorg ik dat patiënten goede, voor hun geschikte voeding krijgen en daar ook voldoende van nemen en ondersteun ik daar waar kan het verplegend personeel.

Marieke - Verpleegkundige bij Orthopedie

Marieke - Verpleegkundige bij Orthopedie

Wanneer je klachten hebt aan botten, spieren of pezen ben je bij onze collega’s van Orthopedie aan het juiste adres. Marieke werkt al sinds 2010 bij het ETZ en zet zich als verpleegkundige in…

Raymond van Roij endoscopieverpleegkundige

Raymond endoscopieverpleegkundige

Raymond van Roij: “De endoscopie, da’s een leuk winkeltje! Endoscopieverpleegkundige is een technisch beroep dat erg in ontwikkeling is en waarbij je veel afwisselend patiëntencontact hebt.”

Oncologieverpleegkundige René

René oncologieverpleegkundige

René, oncologieverpleegkundige in het ETZ, is het 'eerste aanspreekpunt voor patiënten met kanker'. “Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor de medemens. Dit specialisme is een mix…