Staf & management

Het ETZ is een professionele en kennisintensieve organisatie. Leiding geven in dit ziekenhuis is weggelegd voor ambitieuze mensen met visie en daadkracht. We werken voortdurend aan vernieuwing en verbetering. In de staf of het management kom je hier volop mee in aanraking.

Als (staf)adviseur heb je afwisselend werk. Het ene moment strategisch, het andere moment meer praktisch. Vaak gaat het om beleidsontwikkeling, geef je advies aan een specifiek organisatieonderdeel of je bent actief in een organisatiebrede projectgroep. Dit alles binnen je eigen expertise.

Het besef dat je voor mensen werkt en niet voor cijfers, maakt een staf- of managementfunctie binnen ons ziekenhuis zeer de moeite waard.

Collega's aan het woord

Sandra - Hoofd Veiligheid en Ontvangst

Sandra - Hoofd Veiligheid & Ontvangst

Zorgen voor een veilig en gastvrij ziekenhuis: een job met een fikse verantwoordelijkheid zou je denken. Maar volgens Sandra is het vooral een mooie uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is. We…

Adviseur Annabel | Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Annabel - Adviseur

Annabel is decentraal adviseur in het ETZ en ondersteunt en adviseert zorgeenheden over de implementatie en uitvoering van strategische thema’s. Lees haar ervaring.

Lieke teamleider verpleegafdeling Chirurgie ETZ

Lieke - Teamleider

Als teamleidinggevende van de verpleegafdeling Chirurgie is Lieke niet meer dagelijks werkzaam in de directe patiëntenzorg. “Ik heb een coördinerende rol binnen het primaire proces."

Eric & Marie-Nell - IC Teamleiders

Eric & Marie-Nell - IC Teamleiders

Teamleiders Eric en Marie-Nell lopen al langer in het ziekenhuis rond dan sommige van ons überhaupt in het werkveld te zien zijn. We vroegen Eric en Marie-Nell naar hun visie, ervaringen en de…

Ingrid - Teamleider Neurochirurgie

Ingrid - Teamleider Neurochirurgie

Voor dit gesprek bracht de lift ons op ETZ locatie Elisabeth naar verdieping D, waar we op de afdeling Neurochirurgie Ingrid troffen. Ingrid werkt als hier als teamleider en vertelt ons onder…