Staf & management

Het ETZ is een professionele en kennisintensieve organisatie. Leiding geven in dit ziekenhuis is weggelegd voor ambitieuze mensen met visie en daadkracht. We werken voortdurend aan vernieuwing en verbetering. In de staf of het management kom je hier volop mee in aanraking.

Als (staf)adviseur heb je afwisselend werk. Het ene moment strategisch, het andere moment meer praktisch. Vaak gaat het om beleidsontwikkeling, geef je advies aan een specifiek organisatieonderdeel of je bent actief in een organisatiebrede projectgroep. Dit alles binnen je eigen expertise.

Het besef dat je voor mensen werkt en niet voor cijfers, maakt een staf- of managementfunctie binnen ons ziekenhuis zeer de moeite waard.

Collega's aan het woord

Adviseur Annabel | Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Annabel adviseur

Annabel is decentraal adviseur in het ETZ en ondersteunt en adviseert zorgeenheden over de implementatie en uitvoering van strategische thema’s. Lees haar ervaring.

Lieke teamleider verpleegafdeling Chirurgie ETZ

Lieke teamleider

Als teamleidinggevende van de verpleegafdeling Chirurgie is Lieke niet meer dagelijks werkzaam in de directe patiëntenzorg. “Ik heb een coördinerende rol binnen het primaire proces."