Flexibel werken

Bij het ETZ kun je op flexibele basis via de flexpool werken. Deze manier van werken biedt veel mogelijkheden! Je kunt op verschillende afdelingen aan de slag, zodat je een brede werkervaring opdoet.

Werken via onze flexpool heeft de volgende voordelen:

  • goede afstemming tussen werk en privé; je kunt vooraf, volgens de gemaakte afspraken, je beschikbaarheid opgeven
  • maatwerk; aan de hand van jouw werkervaring worden afspraken gemaakt over inwerken en opleiden
  • goede doorstroommogelijkheden; je kunt je breed oriënteren waardoor je gemakkelijker doorstroomt in de richting die bij je past
  • als flexpoolkracht heb je bij sollicitaties voorrang op externe kandidaten

Voor de flexpool werken onder andere: (gespecialiseerd) verpleegkundigen, doktersassistentes, zorg- en afdelingsassistenten, administratief medewerkers, medisch- en afdelingssecretaresses en logistiek medewerkers.

Wil jij als flexverpleegkundige aan de gang?

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

Contactgegevens

Telefoon (013) 221 27 00 of stuur een e-mail naar flexpool@etz.nl
We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.

Collega's aan het woord

Esther polikliniekassistent en verpleegkundige

De meeste flexwerkers willen via de Flexpool graag aan een vaste baan komen. Esther geniet juist van het afwisselende werk en is al flexer sinds 2008.

Louis flexpoolverpleegkundige

“Als flexpoolverpleegkundige werk je niet op één afdeling; het is een soort uitzendbureau binnen het ziekenhuis. Iedere dag is anders. Het is erg afwisselend en ik doe veel ervaring op binnen het ETZ.”

Marieke flexpoolverpleegkundige

Als flexpoolverpleegkundige ben je op verschillende afdelingen in het ziekenhuis inzetbaar. Zo kan het zijn dat je de ene week op verpleegafdeling Cardiologie werkt en de andere week bij Longgeneeskunde. Marieke doet dit werk inmiddels zo’n vijf jaar.