Flexibel werken

De Flexpool biedt je de mogelijkheid om flexibel te werken binnen het ETZ. Hoe flexibel? Dat is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden en in afstemming met de verschillende afdelingen. Via de Flexpool werken verpleegkundigen, polikliniekassistenten, zorgassistenten en afdelingsassistenten door de hele organisatie. Soms langer op een bepaalde afdeling, bijvoorbeeld ter vervanging bij zwangerschap of een lange reis en soms in losse diensten op verschillende afdelingen. We bieden flexpoolmedewerkers dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die vast op een afdeling werken.

Werken via onze flexpool heeft de volgende voordelen:

  • Goede afstemming tussen werk en privé: je geeft je beschikbaarheid digitaal door.
  • Maatwerk: aan de hand van jouw werkervaring worden afspraken gemaakt over inwerken en opleiden. Als verpleegkundige begint je loopbaan binnen het ETZ met de Verpleegkundige Start Up.
  • Loopbaan uitstippelen: je kan je breed oriënteren en ontdekken welk specialisme het beste bij jou past.
  • Opstap: zie je een vacature die je aanspreekt, als flexpoolkracht heb je bij sollicitaties voorrang op externe kandidaten.

Onze Flexpool is maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via (013) 221 27 00 of stuur een e-mail naar flexpool@etz.nl


Wil jij als flexverpleegkundige aan de gang?

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

 

Collega's aan het woord

Esther polikliniekassistent en verpleegkundige

De meeste flexwerkers willen via de Flexpool graag aan een vaste baan komen. Esther geniet juist van het afwisselende werk en is al flexer sinds 2008.

Louis flexpoolverpleegkundige

“Als flexpoolverpleegkundige werk je niet op één afdeling; het is een soort uitzendbureau binnen het ziekenhuis. Iedere dag is anders. Het is erg afwisselend en ik doe veel ervaring op binnen het ETZ.”

Marieke flexpoolverpleegkundige

Als flexpoolverpleegkundige ben je op verschillende afdelingen in het ziekenhuis inzetbaar. Zo kan het zijn dat je de ene week op verpleegafdeling Cardiologie werkt en de andere week bij Longgeneeskunde. Marieke doet dit werk inmiddels zo’n vijf jaar.