Werken en leren bij ETZ

Met je havo- of vwo-diploma op zak kan je starten met een leerwerktraject en zo een hbo-diploma behalen. Tijdens zo’n traject doe je praktijkervaring op binnen ons ziekenhuis en volg je een hbo-opleiding. Vanaf dag één zie je waar je voor opgeleid wordt én je krijgt salaris. Klinkt aantrekkelijk, toch?

Je wordt professional in opleiding

Als je start met een leerwerktraject, word je een Professional in Opleiding: PIO. Om onze PIO’s optimaal te kunnen begeleiden val je onder de afdeling PIO van het Leerhuis. Vanuit de PIO-afdeling word je geplaatst op de afdeling waar je de opleiding volgt.

De opleidingen zijn geschikt voor scholieren met een afgeronde havo/vwo diploma, bij voorkeur met het profiel  Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek. Ook als je je diploma nog niet hebt behaald maar dit jaar examen doet, nodigen we je uit om te solliciteren. Wij hebben er namelijk vertrouwen in dat jou dit gaat lukken! Het ETZ biedt je tijdens dit traject een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. De studiekosten betaalt het ziekenhuis.

Snel naar