Werken bij ETZ

Werken met je handen, hoofd én hart. In het ETZ werken mensen die hulp en zorg bieden vanuit hun relatie met de patiënt. Die zorg geven op een zorgzame manier in een omgeving waarin de patiënt zich prettig en gehoord voelt. We dagen je graag uit om samen met 6.500 collega’s voor het best mogelijke te gaan.

Werk wat ertoe doet en waarin je je passie voor het vak kwijt kunt. Dát is wat het ETZ je als werkgever biedt. Bij het ETZ maken onze medewerkers het verschil. Zij bepalen de kwaliteit van ons ziekenhuis. Een deel doet dit op een zichtbare manier door het verlenen van zorg. Een ander deel draagt op meer indirecte wijze bij aan die kwaliteit, door ondersteunende diensten te verrichten.

In het ETZ word je gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Dit houdt je gedreven, flexibel, vitaal en competent. We leren elke dag en verbeteren continu onze zorg aan de patiënt en de manier waarop we werken. De maatschappij verandert en daar moeten en willen we in mee.

Als werkgever wil het ETZ je bieden wat voor jou belangrijk is. De persoonsgerichte aanpak voor medewerkers zit onder andere in het grote aanbod van interne opleidingen die passen bij jouw werk en ontwikkeling. Daarnaast krijg je met de zogenoemde ‘schijf van vitaliteit’ faciliteiten en diensten aangeboden die je kunnen helpen bij het behouden en vergroten van je vitaliteit.

Meer informatie