Verpleegafdeling Chirurgie en Urologie (2A en 2B)

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 53 46
Bezoektijden
dagelijks: 10.00 - 21.00 uur
Route
2A en 2B

Verpleegafdeling 2A/B is een gemengde verpleegafdeling van Chirurgie en Urologie op locatie ETZ TweeSteden. We hebben in totaal plaats voor 35 patiënten. De verpleegafdeling is gespecialiseerd in de zorg voor patiënten die zijn geopereerd, al dan niet in verband met een urologisch probleem.

Geopereerd worden is een ingrijpende gebeurtenis. Het team van afdeling 2A en B staat klaar om jou professioneel, zorgzaam en gastgericht te verplegen. Je beschikt gedurende je opname over televisie. Ook is er gratis draadloos internet (wifi) beschikbaar.

Bezoektijden

Je kunt dagelijks bezoek ontvangen tussen 10.00 uur en 21.00 uur.

Samen beslissen

Samen beslissen

Patiënt en arts beslissen samen over de meest geschikte behandeling. Dat gebeurt steeds meer, ook in het ETZ. Betere zorg begint ook bij ons met een goed gesprek in de spreekkamer.

Het team van afdeling 2A/2B bestaat uit een teamleider, verpleegkundigen, leerlingverpleegkundigen/ stagiaires, zorgassistenten en een secretaresse. Het team is gemotiveerd en bekwaam.

Voor het specialisme urologie is er een arts-assistent op de afdeling aanwezig die samen met de uroloog van dienst het beleid bepaalt.

De afdeling werkt met verschillende disciplines samen om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, diëtisten, stomaverpleegkundigen, wondverpleegkundigen, diabetesverpleegkundigen en geestelijk verzorgers.