Polikliniek Urologie

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 539 80 24
Openingstijden
ma-vr 8.30-17.00
Route
18

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 465 54 00
Openingstijden
ma-vr 8.30-17.00
Route
poligebouw, wachtruimte 6

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 465 54 00
Openingstijden
ma-vr 8.30-17.00
Route
10

Op de polikliniek Urologie komt u na een verwijzing van uw huisarts of specialist. De polikliniek Urologie vindt u op de drie locaties van het ETZ. Op de polikliniek Urologie vinden de gesprekken met de artsen plaats en kunnen kleine behandelingen worden verricht, zoals sterilisaties en niersteenvergruizing. Het is tevens de plaats waar meestal de eerste ontmoeting met de specialist plaatsvindt als u bent verwezen door de huisarts.

Gang van zaken

Op de polikliniek Urologie voert de arts een gesprek met u om achter de oorzaak van uw klachten te komen. Meestal is wat aanvullend onderzoek nodig, bijvoorbeeld in de vorm van urine- of bloedonderzoek en dient er soms een röntgenfoto of echo gemaakt te worden.

Het uitschrijven van medicatie en het verrichten van kleine ingrepen vindt ook op de polikliniek plaats. Mocht u een operatie nodig hebben, dan vinden de controles na de operatie ook op de polikliniek plaats.

Wat neemt u mee?

  • Patiëntenpas (locatie ETZ TweeSteden)
  • Ponskaartje (locatie ETZ Elisabeth)
  • Verwijsbrief van de huisarts
  • Lijst van medicijnen
  • Legitimatiebewijs
  • Verzekeringspapieren
Speciale spreekuren

dr. A.J. Breeuwsma

Uroloog

R.J.A.M. Davits

Uroloog

dr. P.J.M. Kil

Uroloog

Gepassioneerd uroloog Paul Kil ontwikkelde de online keuzehulpen voor prostaatkanker en plasklachten bij goedaardige prostaatvergroting.

dr. J.H. van Roijen

Uroloog

B.P. Wijsman

Uroloog