Polikliniek Orthopedie

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 03 30
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Telefonisch 09.00-16.00 uur
Route
47

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 03 30
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Telefonisch 09.00-16.00 uur
Route
Route 72

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 221 03 30
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Telefonisch 09.00-16.00 uur
Route
22

Vermoedt jouw huisarts dat je klachten hebt aan je botten, gewrichten, spieren, pezen of banden? Dan verwijst hij je naar een orthopeed in het ETZ. Je komt voor het spreekuur naar de polikliniek Orthopedie. Ook voor uitslagen na een aanvullend onderzoek ben je welkom op de polikliniek. De polikliniek Orthopedie is gevestigd op ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk.

Gang van zaken

Als je een afspraak hebt bij de polikliniek Orthopedie, word je meestal gezien door een orthopedisch chirurg in opleiding. Er is altijd een orthopedisch chirurg op de achtergrond aanwezig voor overleg.
Uiteraard is het ook mogelijk om bij een orthopedisch chirurg een afspraak te maken. Houd dan wel rekening met een langere wachttijd.

Wij behandelen jou volgens het one-stop-shop principe. Dat betekent dat je na één bezoek, eventueel na het maken van röntgenfoto’s, met een diagnose en een behandelplan het ziekenhuis verlaat.

Soms zijn aanvullende foto’s, botscans, CT-scans of een MRI-onderzoek nodig. Die zijn meestal op afspraak. Je komt dan één tot twee weken na dit onderzoek terug op de polikliniek Orthopedie voor de uitslag. De radioloog moet de resultaten van dit onderzoek namelijk eerst bekijken. Je krijgt wel direct een afspraak mee.

Wachttijden

Wij streven ernaar te werken zonder wachttijden voor patiënten. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat spoedzorg voorrang krijgt. We houden jou zo goed mogelijk op de hoogte van de wachttijden. Soms lijkt het alsof patiënten die later binnenkwamen voorrang krijgen. Maar dat is niet zo. Op de polikliniek zijn meestal meerdere specialisten aan het werk. Ook komen patiënten na het eerste bezoek aan de polikliniek Orthopedie terug van een onderzoek om de uitslag te bespreken.

Afspraak 10 weken vooruit

Wij werken met een planhorizon van 10 weken. Dat houdt in dat wij een afspraak maximaal 10 weken vooruit kunnen plannen.

Zorgteam

Samen met jou werken we aan de best bewezen zorg. Onze orthopeden, orthopedisch chirurgen, verpleegkundigen en assistenten hebben oog voor jou. Wij werken nauw samen met andere specialismen zoals Reumatologie en Chirurgie. Zo bieden we jou de beste behandeling.

Het ETZ is een opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat op de afdeling Orthopedie stagiaires aanwezig kunnen zijn van verschillende leerjaren. Zij volgen de opleiding tot doktersassistente. Je kunt door een stagiaire worden geholpen. Zij staan onder leiding van een polikliniekassistente. Dat zijn medewerkers die zijn opgeleid tot verpleegkundige of doktersassistente.

L.G.H. van den Boom

Orthopedisch chirurg

Niet alleen aandacht voor het probleem, maar ook voor de mens achter de patiënt.

Lieke Bouwens

Diëtist

Geriatrie, Orthopedie, Psychiatrie

I.C.J.B. van den Brand

Orthopedisch chirurg en traumatoloog

Orthopedisch chirurg en traumatoloog met aandachtsgebieden kinderorthopedie en kniechirurgie. Passende zorg door goed luisteren en open communicatie.

C.M. van den Broek

Orthopedisch chirurg

Orthopedisch chirurg met speciale interesse in sportletsels. Ik probeer de patiënt echt te betrekken bij het behandelplan.

J.J. Caron

Orthopedisch chirurg

Orthopedisch chirurg met een focus op kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg.

B.B. Cozijnsen

Physician Assistant (PA) Orthopedie

Ik vind het belangrijk om naar de hele patiënt te kijken en goed te luisteren naar wat een patiënt écht belangrijk vindt.

C.H. Diekerhof

Orthopedisch chirurg

In mijn werk en onderzoek ben ik erop gefocust om de kwaliteit van leven van patiënten weer zo goed mogelijk te maken.

P.A.M.C. Druyts

Orthopedisch chirurg

Orthopedisch chirurg gespecialiseerd in heup- en knieletsels en sportgerelateerde letsels. Doel: patiënten weer pijnvrij laten bewegen.

P.W. van Egmond

Orthopedisch chirurg en traumatoloog

Voor hetzelfde probleem kan de behandeling per persoon verschillen. We zoeken samen de beste behandeling voor u uit.

R. Geuze

Orthopedisch chirurg en traumatoloog

Ik zie mijn patiënten na een ingreep altijd weer terug en ontdek dan direct met eigen ogen het resultaat.

dr. T. Gosens

Orthopedisch chirurg

Ik wil de juiste dingen doen door het gesprek met de patiënt goed te voeren. Het begint met ‘verbaal opereren’.

O.P. van der Jagt

Orthopedisch chirurg en traumatoloog

Ik wil mensen mobiel houden en kunnen laten genieten van het leven. Ik richt me vooral op mensen met slijtage en problemen met heupprothesen.

E.W. van Laarhoven

Orthopedisch chirurg

Bewegen houdt je lichaam gezond en je geest fris: ‘anima sana in corpore sana’.

Monique Raes

Diëtist (senior)

Intensive Care, traumachirurgie, vaatchirurgie, orthopedie

A.B. Spoor

Orthopedisch chirurg

Het mooiste van mijn vak is de interactie met mensen. Ik ben continu bezig om mensen van alle leeftijden weer mobiel te krijgen.

Gina van Zundert

Diëtist

Intensive care, traumachirurgie, vaatchirurgie, orthopedie