Verpleegafdeling Longgeneeskunde (ETZ TweeSteden)

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 465 53 72
Bezoektijden
ma t/m zo 14.00-20.00
Route
4A

U wordt binnenkort opgenomen op de verpleegafdeling Longgeneeskunde. Ons team staat voor u klaar om u buitengewoon te begeleiden en of te behandelen in samenspraak met u. De verpleegafdeling Longgeneeskunde van ETZ TweeSteden heeft plaats voor 26 patiënten op 4A.

Het is ook mogelijk dat u op een andere afdeling wordt opgenomen. Er zijn namelijk nog tien plaatsen voor longpatiënten op afdeling Interne en afdeling Traumatologie-Orthopedie. Ook dan bent u in goede handen. Het zorgteam van deze verpleegafdeling is bekend met de zorg voor longpatiënten.

Gang van zaken

De verpleegafdeling is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op (013) 465 53 72. Tijdens uw opname heeft één van de longartsen één week kliniekdienst. Het kan dus zijn dat u tijdens uw opname uw eigen longarts niet treft. Voor inhoudelijke vragen over uw opname kunt u altijd bij uw verpleegkundige terecht. Bovendien ontvangt u bij binnenkomst het magazine zorginformatie.

Op de verpleegafdeling Longgeneeskunde heeft u contact met de longartsen, chirurgen, arts-assistenten, verpleegkundigen, leerling verpleegkundigen, longverpleegkundigen, gastteammedewerkers en de secretaresse. Indien nodig staan voor uw behandeling ook nog de fysiotherapeuten, diëtisten, regieverpleegkundigen en andere disciplines voor u klaar.