Polikliniek KNO

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 02 30
Openingstijden
ma t/m vrij 8.00-16.30
Route
4

polikno@etz.nl

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 221 02 30
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Route
Wachtruimte 3, Nummer 9

Op de polikliniek KNO houden onze dokters spreekuur. Zij onderzoeken en behandelen aandoeningen aan keel, neus, oren en hals. Je vindt de polikliniek KNO op ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk. Op onze polikliniek zijn 7 KNO-artsen werkzaam, 1 oncoloog, 1 physician assistant, 20 polikliniekmedewerkers en 3 secretaresses. Op onze polikliniek behandelen we kinderen en volwassenen.

Gang van zaken

Je huisarts of specialist verwijst je door naar de KNO-arts. Veel klachten aan de keel, neus en oren worden door alle KNO-artsen behandeld. Maar sommige klachten vereisen specifieke ervaring en expertise. Daarom worden sommige klachten verricht door enkele artsen die daar in gespecialiseerd zijn. Bij het maken van jouw afspraak op de polikliniek houden wij hier rekening mee.

Tijdens het bezoek bij de KNO-arts stelt de arts je vragen over jouw klacht. Daarnaast onderzoekt de arts het KNO-gebied. Dat wil zeggen dat de keel, neus en oren worden nagekeken. Soms is het nodig om ook aanvullend onderzoek te verrichten. Bijvoorbeeld een röntgenonderzoek, bloedonderzoek of een hoortest. Voor onderzoeken die meer tijd kosten, is het nodig een vervolgafspraak te maken. Onze polikliniekmedewerkers staan klaar om samen met jou een afspraak in te plannen.
 
Als duidelijk is wat er precies aan de hand is, bespreekt de arts met jou wat de behandelopties zijn voor je klacht. Dat kan variëren van bepaalde leefregels tot het voorschrijven van medicatie of het plannen van een poliklinische ingreep of operatie.

Wachttijden

Op de polikliniek KNO wordt gewerkt met een afspraakspreekuur en een verrichtingenspreekuur. Dat zijn spreekuren waar allerlei kleine ingrepen gedaan worden op de polikliniek. De behandelingen vinden plaats door de KNO-arts en een assistente in een speciaal daarvoor ingerichte kamer op de polikliniek KNO. Wij streven ernaar de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat je wat langer moet wachten, bijvoorbeeld omdat sommige patiënten meer tijd vragen dan was voorzien of omdat spoedeisende patiënten er tussendoor komen.

Veelgestelde vragen

T. Godthelp

KNO-arts

Algemene KNO, schisis, traanwegchirurgie, duizeligheid

drs. F.J.M. Vijverberg

KNO-arts

Algemene KNO, otologie en laryngologie

dr. A. Kropveld

KNO-arts

Algemene KNO, endoscopische operaties aan de voorste schedelbasis, functioneel en cosmetische operaties aan de neus en oren

drs. S. Bogaerts

KNO-arts

Algemene en pediatrische KNO, aangezichtschirurgie, otologie, duizeligheid

dr. J.L. van den Brink

KNO-arts

Algemene KNO, otologie, sanerende en reconstructieve oorchirurgie, Kinder KNO , plaatsen van BCD's

drs. A.M.L. den Heeten - van Gemert

KNO-arts

Algemene KNO, neuschirurgie, neusbijholtenproblematiek, flapoorcorrecties stem- en slikproblematiek, KNO bij kinderen