Geriatrie polikliniek

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 00 90
Openingstijden
Ma t/m vrij 8.30-17.00 uur
Telefonisch 09.00-16.00 uur
Route
19

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 00 90
Openingstijden
Ma t/m vrij 8.30-17.00 uur
Telefonisch 09.00-16.00 uur
Route
93

Op de polikliniek Geriatrie komen oudere patiënten met uiteenlopende aandoeningen. Het is niet altijd duidelijk wat de oorzaak is van uw gezondheidsprobleem. Vaak bent u minder zelfstandig en hebt u hulp nodig. Wij bieden u die hulp graag.

Eerste bezoek

Komt u voor het eerst op de polikliniek Geriatrie? Neem dan een contactpersoon uit de naaste familie of vriendenkring mee. Tijdens het eerste bezoek krijgt u een uitvoerig gesprek met de arts en volgt een lichamelijk onderzoek. Afhankelijk van de bevindingen wordt aanvullend onderzoek verricht. Het eerste bezoek aan de polikliniek duurt ongeveer anderhalf uur.

Vervolgafspraak

Tijdens de volgende afspraak bespreekt de arts de resultaten van de verschillende onderzoeken met u. Ook worden adviezen besproken en toegelicht. U krijgt in deze gesprekken alle ruimte om vragen te stellen en uw zorgen en wensen aan te geven. Vervolgafspraken binnen de polikliniek duren ongeveer twintig minuten.

dr. H.A.A.M. Maas

Geriater

Naarmate een mens ouder wordt, wordt deze ook meer uniek. De uitdaging is om daar rekening mee te houden in de zorg.

W.J.A.R.M. Valckx

Geriater

Als ik de verwijsbrief van de huisarts heb gelezen, ben ik altijd benieuwd wat het verhaal achter het probleem is. Dit verhaal is namelijk voor iedereen anders.

dr. S.H.M. Robben

Klinisch geriater

dr. M. Hofman

Geriater

Ik vind het heerlijk om te blijven speuren wat de oorzaak is van een klacht. Als het bij de patiënt past, zoek ik graag door totdat ik weet wat het is.

E.M. (Eefje) Meulenberg

Klinisch geriater

Het is binnen de geriatrie dé uitdaging om zorg af te stemmen op de individuele patiënt.

D.L. Arnoldussen

Geriater

Uitzoeken wat voor een patiënt belangrijk is en daar met een team de medische zorg op aan te passen, zie ik als een mooie uitdaging in mijn werk.

dr. A.Y. Hagedoorn-Bijlsma

Internist-ouderengeneeskunde

Internist met specialisatie in ouderengeneeskunde. Samen beslissen wat de best passende behandeling is bij de oudere patiënt

M.A.P. Hems-van der Zanden

Klinisch geriater

Op basis van de medische gegevens, wensen en doelen van de patiënt samen tot een passend behandelplan komen. Kwaliteit en veiligheid van zorg.

E.E.H. de Jong

Klinisch geriater

Graag kies ik samen met de patiënt, naasten en collega’s voor de best passende zorg.

A. ter Keurst

Klinisch geriater

Geen patiënt is hetzelfde. Ik zie het als een uitdaging om voor iedere patiënt maatwerk te leveren.