Geboortezorg

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 08 00
Route
15

Logo FamDe geboortezorg is onderdeel van Fam. Verloskundigenpraktijken Eva, de Vlinder en de Zon, Livive, de gynaecologen en kinderartsen van het ETZ én Lunavi Kraamzorg vormen vanaf 1 januari 2018 Fam, gevestigd op locatie ETZ Elisabeth.

Voor spreekuren is Fam te vinden op de drie locaties van het ETZ (Elisabeth, TweeSteden, Waalwijk) en op twaalf spreekuurlocaties in de wijk (Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Udenhout). Wanneer de zwangerschap zonder risico’s of complicaties verloopt, mag je in een van deze twaalf buitenlocaties van Fam op controle komen. Vaak is dit bij jou in de buurt. Er is één centraal loket dat 24/7 bereikbaar is voor alle zorgvragen voor moeders en kinderen tot achttien jaar.

De nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines maakt de zorg voor jou en jouw partner optimaal en efficiënt; afspraken als een eerste echo, het intakegesprek en de bloedafname kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden, waardoor het je niet drie, maar één keer tijd kost. Uitslagen van bloedonderzoek, echo’s, onderzoeken bij je kind of uitkomsten van een consult komen terecht in één systeem. Om persoonlijke zorg te kunnen bieden tijdens de zwangerschap werken de verloskundigen van Fam in kleine teams.

Voor meer informatie, ga naar de website van Fam: www.fam.nl.

dr. P.F. Boekkooi

Gynaecoloog

Gynaecoloog met een passie voor de beste zorg.

L. (Linda) Broeks

Verpleegkundig continentie consulent i.o.

Na veel ervaring als obstetrie-/gynaecologievpk, werk ik nu als verpleegkundig consulente continentie io op Vrouwen met Incontinentie Polikliniek (VIP).

C.A. Fiedeldeij

Gynaecoloog

M.J.C. Groenen

Gynaecoloog

Ik stel hoge eisen aan mezelf en aan de resultaten die worden geproduceerd. Daarbij neem ik niet zomaar genoegen met gemiddelde prestaties.

H. Migchels

Gynaecoloog

Ik vind het van wezenlijk belang om iemand een zo goed mogelijke zwangerschap te bezorgen met een zo positief mogelijke bevallingservaring.

C.M. van Oirschot

Gynaecoloog

Sandra van Strien

Verpleegkundig Specialist Gynaecologie: bekkenbodemproblematiek

Ik ben als verpleegkundig specialist Gynaecologie gedreven in het leveren en verbeteren van de zorg voor patiënten met bekkenbodemproblematiek.