ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 00 50
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Route
81

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 00 50
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Route
55

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 221 00 50
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Route
57

Je specialist, en in uitzonderlijk gevallen je huisarts, heeft jou voor onderzoek of behandeling doorverwezen naar de poli fysiotherapie van het ETZ. Op de polikliniek onderzoekt de fysiotherapeut je en overlegt met jou wat de behandelmogelijkheden zijn. Samen stel je een behandelplan op.

 

Afspraak maken op de polikliniek fysiotherapie

•    De specialist kan je via het EPD intern doorverwijzen naar de fysiotherapie. De secretaresse belt je dan om een afspraak te maken. Natuurlijk kun je ook zelf bellen. Het kan zijn dat je een papieren verwijzing meekrijgt. Hiermee kun je telefonisch een afspraak maken, maar natuurlijk mag je ook gelijk langs de afdeling gaan voor het maken van een afspraak. Afhankelijk van de hulpvraag wordt een afspraak voor je gepland met een van onze fysiotherapeuten.

 

Voorbereiding
  • Als je het prettig vindt kun je iemand meenemen. Voor een behandeling met TENS is dit zelfs gewenst. Hierbij is het handig als iemand meekijkt, zodat deze later de plakkers/elektrodes kan aanbrengen.
  • Neem een eventuele papieren verwijzing mee.
  • De kosten voor je bezoek aan ons kunnen op verschillende manieren betaald worden: uit de basisverzekering, uit de aanvullende verzekering of door jezelf. Controleer tevoren je aanvullende verzekering. Je fysiotherapeut zal hier naar vragen als je bezoek hieruit of door jezelf betaald moet worden.

 

Bezoek aan de polikliniek

Als je jezelf aangemeld hebt bij de aanmeldzuilen kun je gelijk plaats nemen in de wachtkamer. Voel je je de eerste keer wat onzeker, meld je dan bij het loket. Zij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt.

 

Onderzoek door de fysiotherapeut

Je bespreekt met de fysiotherapeut je klachten. Het kan zijn dat er gelijk een onderzoek gedaan wordt, maar het kan ook zijn dat dit pas bij het tweede bezoek plaats vindt. Zeer afhankelijk van de klacht. Hierna bespreekt de fysiotherapeut de behandelmogelijkheden met je en samen stel je een behandelplan op.

 

Vervolgafspraak

De fysiotherapeut plant zelf een vervolgafspraak met je. Het kan ook zijn dat je deze later zelf via Mijn ETZ inplant.