Gastro-intestinale chirurgie

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 01 20
Route
72

Het specialisme gastro-intestinale chirurgie en oncologische chirurgie behandelt patiënten met aandoeningen in de buik- en spijsverteringsorganen. Deze vorm van chirurgie wordt gedaan in ETZ TweeSteden.

Door de fusie is een sterk gespecialiseerde kliniek ontstaan waarbinnen we één van de grootste en beste centra van Nederland zijn geworden voor de behandeling van kanker van maag, slokdarm, dikke darm en endeldarm. Deze specialisatie is ook merkbaar op onze uitstekende verpleegafdelingen, operatiekamers en onderzoeksafdelingen.

Ook goedaardige aandoeningen van het spijsverteringsstelsel worden in Tilburg veel behandeld. Zo hebben onze chirurgen zich ook toegelegd op de overgewichtschirurgie en op goedaardige aandoeningen van de bekkenbodem (bijvoorbeeld endeldarmverzakkingen), endeldarm en anus (aambeien, kloven en fistels).

Aandachtsgebieden

Speciale aandachtsgebieden binnen de gastro-enterologische chirurgie zijn:

Waar vindt deze zorg plaats?

Deze operaties en poliklinische afspraken vinden plaats op locatie TweeSteden.
 

dr. K.W.A. Göttgens

Gastro-intestinaal chirurg, Fellow

Minimaal invasieve chirurgie voor de dikke darm en endeldarm, bariatrische chirurgie, proctologie. Voor elke patiënt een specifieke behandeling

dr. J. Heisterkamp

Gastro-intestinaal chirurg

Na mijn opleiding tot chirurg in Rotterdam ben ik naar Tilburg gekomen voor de vervolgopleiding voor gastro-intestinale chirurgie om er niet meer weg te gaan.

dr. M.S. Ibelings

Gastro-intestinaal en oncologisch chirurg

Chirurgie is een passie, waarbij je van zowel je vak als je patiënten moet houden. Je moet je patiënten in voor- en in tegenspoed kunnen blijven bijstaan.

dr. B.S. Langenhoff

Gastro-intestinaal chirurg

Slokdarm-, darm- en maagchirurg. De uitdaging van het helpen en begeleiden van patiënten in een motiverend team van specialisten inspireert.

dr. J.K. Maring

Gastro-intestinaal chirurg

Maag-, darm-, en buikwandchirurg. Mijn passie: mensen beter maken!

dr. I.S. Martijnse

Gastro-intestinaal chirurg

Gespecialiseerd in de minimaal invasieve chirurgie. Kwalitatief hoogstaande zorg met aandacht voor de patiënt.

dr. R. Matthijsen

Gastro-intestinaal chirurg

Met een persoonlijke benadering en direct handelen tijdens een operatie help ik mensen tijdens een vaak moeilijke periode uit hun leven.

Y.K. Sze

Gastro-intestinaal chirurg, fellow

dr. D.K. Wasowicz-Kemps

Gastro-intestinaal chirurg

Minimaal invasieve chirurg voor de dikke darm en endeldarm, bariatrische chirurgie, proctologie. Iedere patiënt verdient aandacht en een specifieke behandeling

dr. D.D.E. Zimmerman

Gastro-intestinaal chirurg

Minimaal invasieve chirurg voor dikke- en endeldarm. Bekkenbodemchirurg. Fistelspecialist. Veiligheid, kwaliteit en innovatie voorop!