Gastro-intestinale chirurgie

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 01 20
Route
1

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 01 20
Route
72

Het ETZ is één van de grootste centra van Nederland in het uitvoeren van gastro-intestinale (oncologische) chirurgie waarin patiënten met aandoeningen in de buik- en spijsverteringsorganen worden behandeld. Hier staat een gespecialiseerd en multidisciplinair team klaar voor de behandeling van kanker aan de maag, slokdarm, dikke darm en endeldarm.

Ook goedaardige aandoeningen van het spijsverteringsstelsel worden in Tilburg veel behandeld. Zo hebben onze chirurgen zich ook toegelegd op de overgewichtschirurgie en op goedaardige aandoeningen van de bekkenbodem (bijvoorbeeld endeldarmverzakkingen), endeldarm en anus (aambeien, kloven en peri-anale fistels). Deze specialisatie is ook merkbaar op onze uitstekende verpleegafdelingen, operatiekamers en onderzoeksafdelingen.

Aandachtsgebieden

Speciale aandachtsgebieden binnen de gastro-enterologische chirurgie zijn:

Gecertificeerde chirurgen

J.K. de Bakker

Fellow gastro-intestinale chirurgie

Aandachtsgebied algemene en gastro-intestinale heelkunde. Samen kiezen we een behandeling die het best bij je past.

dr. M. Ditzel

Gastro-intestinaal chirurg

Chirurgie is een fantastisch vak! Naast mooi opereren draait het ook om goede communicatie met patiënt en familie om samen tot het beste behandelplan te komen

dr. J. Heisterkamp

Gastro-intestinaal chirurg

Na mijn opleiding tot chirurg in Rotterdam ben ik naar Tilburg gekomen voor de vervolgopleiding voor gastro-intestinale chirurgie om er niet meer weg te gaan.

dr. M.S. Ibelings

Gastro-intestinaal en oncologisch chirurg

Chirurgie is een passie, waarbij je van zowel je vak als je patiënten moet houden. Je moet je patiënten in voor- en in tegenspoed kunnen blijven bijstaan.

dr. B.S. Langenhoff

Gastro-intestinaal chirurg

Slokdarm-, darm- en maagchirurg. De uitdaging van het helpen en begeleiden van patiënten in een motiverend team van specialisten inspireert.

dr. I.S. Martijnse

Gastro-intestinaal chirurg

Gespecialiseerd in de minimaal invasieve chirurgie. Kwalitatief hoogstaande zorg met aandacht voor de patiënt.

dr. R. Matthijsen

Gastro-intestinaal chirurg

Met een persoonlijke benadering en direct handelen tijdens een operatie help ik mensen tijdens een vaak moeilijke periode uit hun leven.

dr. D.K. Wasowicz-Kemps

Gastro-intestinaal chirurg

Minimaal invasieve chirurg voor de dikke darm en endeldarm, bariatrische chirurgie, proctologie. Iedere patiënt verdient aandacht en een specifieke behandeling

dr. D.D.E. Zimmerman

Colorectaal chirurg

Minimaal invasieve chirurg voor dikke- en endeldarm. Bekkenbodemchirurg. Fistelspecialist. Veiligheid, kwaliteit en innovatie voorop!

Physician Assistants

M. Borremans-Simons

physician assistant gastro-intestinale chirurgie

Ik probeer de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het behandeltraject wat ze doorlopen in het ziekenhuis.

drs. W.J.B.M. Jansen

physician assistant gastro-intestinale chirurgie

Betrokken bij patiënten met maag- en slokdarmkanker. Blijft een uitdaging om de zorg voor deze patiëntencategorie te optimaliseren!