Jaardocument

Het jaardocument van 2017 staat online. Wij zijn trots op het resultaat. Het is een mooi en praktisch digitaal naslagwerk dat op alle moderne devices te lezen is. Met diverse persoonlijke interviews, citaten van medewerkers, patiënten, naasten en relaties én films is het een prettig leesbaar verslag geworden.

Bekijk het Jaardocument 2017

HOUVAST

Ziekenhuizen bevinden zich in een turbulente tijd: mogelijkheden van nieuwe technologieën lijken eindeloos. De verwachtingen over de kwaliteit van zorg zijn hoog en nemen toe. Dat vraagt ziekenhuizen hun koers steeds weer bij te stellen. Dat hebben we in 2017 als gefuseerd ziekenhuis gedaan.
Concreet hebben we het beleid voor de komende jaren neergezet. Dat geeft houvast voor de vele activiteiten waarmee we in 2017 en de komende jaren bezig zijn, zoals de voorbereidingen op de invoering van een nieuw elektronisch patiëntendossier en de verschuivingen van zorg over de drie vestigingen. Dit alles om de patiënt beter van dienst te kunnen zijn en passende zorg van steeds hoger niveau te kunnen bieden.

De ontwikkelingen die het ETZ doormaakt, lees je in ons digitale jaardocument: jaardocument.etz.nl

Wij wensen je veel kijk- en leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Raad van Bestuur
Prof.dr.H.J.J.M. Berden, voorzitter
Dr.A.I.M.C. Wydoodt
G. van Berlo

Archief jaardocumenten

Wettelijk verplicht

Zorginstellingen zijn wettelijk verplicht jaarlijks verslag uit te brengen aan diverse instanties. Uiteraard voldoet het ETZ aan die plicht.