Info voor omwonenden

Video met toelichting bouwplannen ETZ

We hadden de omwonenden van ETZ Elisabeth graag medio oktober in ons ziekenhuis ontvangen voor een presentatie en een toelichting op de bouwplannen. Helaas konden de informatieavonden niet doorgaan, vanwege de coronamaatregelen.

Daarom hebben we een video opgenomen waarin Wessel Griffioen, manager Facilitair & Vastgoed, je in iets minder dan 8 minuten bijpraat over onze plannen.

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.


Of klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Heb je na het bekijken van de video nog vragen of opmerkingen? Mail die dan naar woordvoerder Wim Pleunis, via w.pleunis@etz.nl.

Veelgestelde vragen

Een overzicht van de veelgestelde vragen - en de antwoorden op deze vragen - staat op deze internetpagina: https://www.etz.nl/Over-ETZ/Over-ETZ/Nieuwbouw/Veel-gestelde-vragen-Acuut-blok


Online informatieavonden op 22 en 26 april

Vanwege de nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk om de bijeenkomsten in het ziekenhuis te houden. De gemeente Tilburg en het ETZ willen omwonenden alsnog graag betrekken bij de plannen. Dat doen we door online bijeenkomsten via MS Teams. De bijeenkomsten staan gepland op:

  • ​Donderdag 22 april van 19.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 22 april van 20.30 tot 21.30 uur
  • Maandag 26 april van 19.00 tot 20.00 uur
  • Maandag 26 april van 20.30 tot 21.30 uur

Hoe u zich kunt aanmelden, staat in deze brief

Informatiebrieven 

De gemeente Tilburg en het ETZ hebben omwonenden van locatie Elisabeth geïnformeerd via  bewonersbrieven.

HIeronder zie je het verspreidingsgebied. Bij alle huizen in dit gebied is een brief bezorgd.

Kaart-voor-verspreiding-bewonersbrief.jpg