Betoverende klanken vullen hoofdgang ETZ Elisabeth

22 december 2023

Pianist Paul van Teeffelen speelt zijn muziekstukken.De prachtige vleugel in de hoofdgang van ETZ Elisabeth heeft een vaste pianist gekregen: Paul van Teeffelen. Elke maandagmiddag verblijdt hij patiënten en bezoekers met zijn mooie, stemmige en vrolijke muziekstukken. Dit doet hij puur om de genezende en rustgevende werking van de ballroom-muziek.

Met een schat aan ervaring als pianist heeft Paul van Teeffelen zijn talent al op diverse podia laten schitteren. Zo heeft hij onder meer dans- en luistermuziek in de stijl van de gerenommeerde Amerikaanse pianist Charlie Kunz gespeeld voor de KRO radio. Naast zijn wekelijkse optredens hier in ETZ, is hij ook actief in andere ziekenhuizen zoals het JBZ en Amphia.

Voor de liefhebbers die graag meer willen genieten van Paul's pianospel, zijn er meerdere cd’s verkrijgbaar. Bovendien biedt Paul zijn muzikale talent aan voor speciale gelegenheden zoals jubilea en andere feestelijke bijeenkomsten, waar hij met live muziek de gebeurtenis extra luister bij kan zetten.

Pianist Paul van Teeffelen in de hoofdgang van ETZ Elisabeth.
Pianist Paul van Teeffelen in de hoofdgang van ETZ Elisabeth.