Telefoonstoring ETZ voorbij

4 juli 2023

Update 5 juli 10.30 uur

De telefoonverbindingen met het ETZ zijn weer stabiel. Ook deze ochtend worden geen haperingen meer geconstateerd. Patiënten en hun naasten kunnen dus weer zonder belemmeringen met het ETZ bellen. We bedanken iedereen die last heeft gehad van de storing voor het geduld en begrip.

Update 16.30 uur

De problemen met de haperende telefoonverbindingen zijn in de loop van de middag - nagenoeg volledig - verholpen. De telefoonlijnen worden continu gecontroleerd en zijn nu stabiel. Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak. We blijven uiteraard het telefoonverkeer nauwlettend monitoren totdat we zeker weten dat er geen nieuwe haperingen meer optreden.
 


Oorspronkelijke melding

Het ETZ wordt momenteel getroffen door een telefoonstoring. Daardoor kan het voorkomen dat gesprekken haperen of uitvallen. Advies aan patiënten en bezoekers is om dan opnieuw te bellen en verbinding te zoeken.

Het ziekenhuis zoekt in overleg met de telefoonprovider naar een oplossing voor het geconstateerde probleem. Bellers worden via een telefoonbandje attent gemaakt op de haperingen in de verbindingen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.