Expositie Verwonder je

29 juni 2023

Hoe beweegt de wind eigenlijk? En waar komen al die kleuren vandaan? Er is zoveel te ontdekken als je even stilstaat, inzoomt, om de hoek kijkt, aandacht hebt voor je omgeving… Nieuwsgierigheid en speelsheid in het dagelijks leven van mensen brengen, dat is de missie van Alissa+Nienke. Hun expositie ‘Verwonder je’ is in de maanden juli tot en met oktober te zien in de centrale hal op locatie ETZ Elisabeth.

In de expositie ‘Verwonder je’ nodigen Alissa+Nienke je uit om hun werken te ontdekken. Ze laten een brede collectie aan materialen zien. Van geschubd behang dat verschillende kleuren laat zien, tot metalen panelen die kleuren reflecteren of bewegen in de wind.

Expositie Verwonder je door Alissa+Nienke

Over Alissa+Nienke

Wil je meer weten over Alissa+Nienke en hun werken, kijk dan op www.alissanienke.nl of @alissanienke (Instagram).