Mooie donatie Pater Pio aan Muziekids Studio

13 februari 2023

De Tilburgse stichting Pater Pio heeft onlangs 1.500 euro gedoneerd aan de Muziekids Studio in het ETZ. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door studioleider Christel van der Bruggen en Joep Kriellaars, voorzitter van de aan de Studio verbonden Denktank.

Christel is blij met dit mooie bedrag: “Elke bijdrage helpt om de Studio open te kunnen houden en samen met kinderen muziek te maken.” Door de coronacrisis valt het momenteel voor de landelijke stichting Muziekids niet mee om voldoende geldschieters te vinden. Christel: “Daarom is onze Denktank actief met het zoeken naar hulp in de regio Tilburg, zodat we de Studio niet hoeven te sluiten. We zijn blij dat Pater Pio positief op ons verzoek heeft gereageerd.”

Alleen door dit soort giften kan de Muziekids Studio open blijven en kunnen Christel en de elf vrijwilligers muziek blijven maken. Daarom is elke euro welkom. Wil je ook een bijdrage leveren? Dat kan heel gemakkelijk via www.muziekids.nl/doneren.

Joop van den Assem (l.) en Ton van Huijkelom overhandigen namens Pater Pio de cheque aan studioleider Chistel van der Bruggen en patiëntje Emma. Rechts staat Denktank-voorzitter Joep Kriellaars.
Joop van den Assem (l.) en Ton van Huijkelom overhandigen namens Pater Pio de cheque aan studioleider Chistel van der Bruggen en patiëntje Emma. Rechts staat Denktank-voorzitter Joep Kriellaars.