Nieuwe voorzitter raad van toezicht ETZ

4 januari 2022

Drs. D. W. (David) Voetelink is benoemd tot nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) in Tilburg. Met ingang van 1 januari 2022 volgt hij mr. H.M.C.M. (Hein) van Oorschot op.

Hein van Oorschot maakt al ruim 11 jaar onderdeel uit van de raad van toezicht, waarvan twee jaar voorzitter, en neemt nu statutair afscheid. Hij draagt de voorzittershamer over aan David Voetlink, die 1 november 2019 toetrad tot de raad van toezicht van het ETZ.

David Voetelink: “We zijn Hein van Oorschot veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet als toezichthouder. Hij heeft op stimulerende wijze zijn rol als voorzitter vervuld. Ik neem nu graag zijn taken over. Mede door de coronacrisis en de besluiten die genomen moeten worden over de nieuwbouw van ETZ, krijg ik direct als voorzitter te maken met een belangrijke periode voor het ETZ. Daar zet ik mij graag voor in”.

David Voetelink
David Voetelink