Gratis digitale leesmap voor bezoekers en patiënten

22 december 2020

Vanaf vandaag kan er op locaties van het ETZ gebruik worden gemaakt van de app Wait. Dit is een applicatie waarmee je toegang krijgt tot een digitale leesmap met een breed aanbod aan tijdschriften, boeken en luisterboeken, voor jong en oud. Een uitstekende oplossing nu de tijdschriften in de wachtruimtes weggehaald zijn. Maar ook om je als patiënt een aangename tijd te kunnen bieden wanneer je bij ons verblijft.

Je kan de app gratis downloaden door de QR-code te scannen met je telefoon of klik op deze link.

QR-code-Wait-app-(1).png

Let op: de app werkt op basis van GPS-locatie, dus alleen op de locaties van het ETZ heb je toegang tot de digitale leesmap.

Veel lees- en/of luisterplezier gewenst!

Vanaf nu is de Wait app beschikbaar in het ETZ