Dank voor jullie steun!

15 mei 2020

Wat hadden we de afgelopen 2 maanden moeten beginnen zonder al jullie steun? 

Het begon met een lokaal initiatief: pizza’s voor alle zorgverleners. Dat was hartverwarmend. In de weken erna werden we overspoeld met allerlei aanbiedingen en attenties. Etenswaren zoals fruit, ijs en chocolade, bloemen en planten, sokken, klushulp, leenauto’s, apparatuur voor onze relaxruimte, beautypakketten en diverse waardebonnen. En dan hebben we het nog niet over de honderden tekeningen en kaarten die we ontvingen. Fantastisch. Namens alle 6500 ETZ-collega’s heel erg bedankt!

Tekeningen voor onze medewerkers

Ondanks dat de gevolgen van de corona-uitbraak ook in het ETZ nog dagelijks te zien zijn, starten we zoveel mogelijk onze reguliere zorg weer langzaam op. We kunnen nu weer meer zorg bieden aan andere patiënten. We beginnen met de patiënten die onze zorg het hardst nodig hebben. 

Het was fijn dat heel Nederland met ons meeleefde en zag hoe zwaar de omstandigheden waren. Maar nu voelt als een logisch moment om over te gaan op ‘gewoon’ ons werk doen. En de ruimte te geven aan anderen, die ook ondersteuning kunnen gebruiken. 

Wil je toch iets doneren? Neem dan contact op met de Quiet Communities Tilburg en Hilvarenbeek of zoek naar lokale initiatieven. Deze organisaties en initiatieven helpen mensen die steun kunnen gebruiken. Samen sterk, daar gaan we voor.”