Koningin Maxima steekt medewerkers ETZ een hart onder de riem

26 maart 2020

Vandaag belde Koningin Máxima met een aantal verpleegkundigen van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Ze wilde namens haarzelf en heel veel anderen haar dank uitspreken naar iedereen die werkt in de zorg en deze verpleegkundigen van de zogenoemde cohort-afdeling (waar onder meer de corona-patiënten liggen) en de IC (Intensive Care) in het bijzonder.

Hare Majesteit toonde zich zeer empathisch naar de collega’s, de patiënten en hun naasten. “Ze wil echt weten hoe je het ervaart en wat je ervan vindt. Ze stelde doortastende vragen, waaruit blijkt dat ze er echt om geeft”, aldus één van de verpleegkundigen die haar aan de lijn had.

Bekijk het filmpje

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.