Infoavond over maagverkleining

14 januari 2020

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) houdt woensdagavond 5 februari een informatiebijeenkomst over de behandelmogelijkheden bij ernstig overgewicht.

De infoavond ‘Samen op weg naar een gelukkig gewicht’ is bedoeld voor mensen met ernstig overgewicht en hun naasten. Zorgverleners van het Obesitas Centrum in het ETZ geven informatie over een bariatrische ingreep (een operatie om overgewicht te behandelen).

Verder horen bezoekers meer over de uitgebreide screening en de intensieve begeleiding door diëtisten, psychologen, chirurgen, internisten, fysiotherapeuten en verpleegkundig specialisten. Bezoekers aan de informatieavond kunnen deze medewerkers al hun vragen stellen. Ook zijn er oud-patiënten aanwezig die ervaringen delen over hun behandeling.

Praktisch

De informatiebijeenkomst vindt woensdag 5 februari plaats van 18.30 tot 20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur) op locatie ETZ TweeSteden in het Auditorium op de eerste verdieping (Dr. Deelenlaan 5, Tilburg). De bijeenkomst is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via obesitascentrum@etz.nl.

Maatjes Niels en Linda

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen deelnemers vragen stellen aan patiënten die een maagverkleining hebben ondergaan. Foto: ETZ Fotografie & Film

Meer informatie