Nieuw plekje voor boekentoren in ETZ Elisabeth

3 september 2019

De boekentoren in ETZ Elisabeth is verplaatst naar een andere plek direct naast de Bloedafname, tegenover de Brasserie. De prijzen zijn ongewijzigd gebleven: voor slechts 2 euro kun je al een tweedehands boek meenemen. En voor 5 euro mag iedereen drie boeken uitkiezen.

De boekentoren is een initiatief van de stichting ‘Boek winst’, opgericht door de artsen Frank en Inge Tofield. De stichting steunt met de opbrengsten organisaties die gericht zijn op gezondheidzorg en basiseducatie. De afgelopen jaar zijn de volgende goede doelen gesteund met de verkoop van gelezen boeken: de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth, het kinderziekenhuis in Lviv, Oekraïne en het Same District Hospital in Tanzania.

 De toren is voor iedereen toegankelijk en wordt regelmatig bijgevuld met tweedehands boeken. Het aanbod varieert van een spannende thriller, een fascinerende roman tot een boeiende biografie.

Boekentoren ETZ