Benefietconcert voor Muziekids Studio

10 juni 2019

Op initiatief van ContourdeTwern en Factorium Podiumkunsten vindt zondagmiddag 23 juni van 14.30 tot 16.30 uur een benefietconcert plaats in de aula van ETZ Elisabeth aan de Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg. De opbrengst van deze spetterende muziekmiddag is voor de Muziekids Studio in het ziekenhuis.
 
Aan het gevarieerde programma wordt medewerking verleend door Kinderkoor Muziekbende en Tienerkoor Songbirds. Beide koren staan onder leiding van zangdocente Louise Donker van Factorium Tilburg. Ook het Tilburgse zangduo Anouk Kamp en Niene de Koster treedt op. Verder verzorgt singer-songwriter Melanie van Dijk een act. De middag wordt gepresenteerd door cabaretier Peer de Graaf. Al deze artiesten verlenen belangeloos hun bijdrage aan deze middag. De entree bedraagt slechts 5 euro.

Het Tilburgse zangduo Anouk Kamp (rechts) en Niene de Koster.
Het Tilburgse zangduo Anouk Kamp (r.) en Niene de Koster. 


De Guus Meeuwis Muziekids Studio in ETZ Elisabeth bestaat inmiddels 5 jaar en wordt geleid door de gedreven muziekdocenten John Verbunt, Christel Verbruggen en Addy van Lieshout, met een team van veertien vrijwilligers. Zij maken het verblijf van zieke kinderen in het ziekenhuis een klein beetje leuker. Kinderen kunnen in de Studio onder professionele begeleiding muziek (leren) spelen en/of beluisteren. Zo vergeten ze even dat ze ziek zijn.
 
Activiteit:        Benefietmiddag Muziekids Tilburg
Datum:            zondagmiddag 23 juni
Tijd:                 14.30 tot 16.30 uur (zaal aula open 14.00 uur)
Locatie:           aula (route 73) in ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg)
Entree:             5 euro (bij ingang aula)

Kinder- en Tienerkoor

Kinderkoor Muziekbende en Tienerkoor Songbirds, onder leiding van zangdocente Louise Donker van Factorium Tilburg.