50.000e gebruiker MijnETZ in het zonnetje

12 april 2019

Nettie Brekelmans uit Berkel-Enschot is de 50.000ste gebruiker van MijnETZ. Bestuurder Anita Wydoodt van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) feliciteerde haar met de aanmelding voor het patiëntenportaal. 

De mijlpaal werd gevierd met een overhandiging van een grote bos bloemen en een koffiebon van het DE Café. Nettie Brekelmans voelt zich vereerd door alle aandacht. “Ik werkte 44 jaar geleden nog in dit ziekenhuis. Ik maakte de verslagen van de patholoog-anatoom. Dat maakt dit moment extra bijzonder voor mij.” Ook haar echtgenoot Peter werd gefeliciteerd. Hij was een jaar geleden een van de eerste patiënten die gebruikmaakte van het net gelanceerde MijnETZ en moedigde onlangs zijn vrouw aan om zich ook aan te melden. 

50.000e MijnETZ gebruiker

V.l.n.r.: ETZ-bestuurder Anita Wydoodt, Nettie Brekelmans en projectleider MijnETZ Femke van Wetten. 
 

Meer mogelijkheden

ETZ-bestuurder Anita Wydoodt: “We zijn blij dat zich al 50.000 patiënten aangemeld hebben voor ons patiëntenportaal. Daarom zetten we mevrouw Brekelmans graag in het zonnetje. De mogelijkheden van MijnETZ worden voortdurend uitgebreid. Het is fijn om te constateren dat zoveel patiënten hier actief gebruik van maken”.

Voordelen

MijnETZ geeft patiënten sinds 31 maart van vorig jaar toegang tot hun medisch dossier in het ETZ. Projectleider Femke van Wetten: “MijnETZ heeft veel voordelen voor de patiënt. Zo kan die zelf afspraken maken en uitslagen van diagnostisch onderzoek inzien via MijnETZ. Ook kan de patiënt online vragen stellen aan zijn behandelaar. We vinden het belangrijk dat de patiënt hiermee de regie voert over zijn eigen zorg.”

Aanmelden

Ga voor meer informatie naar www.etz.nl/mijnetz en vraag bij het eerstvolgende bezoek aan de polikliniek om een activatiecode.