Netwerkstoring is opgelost

8 maart 2019

Update 07.00 uur

De storing is opgelost, alle systemen werken weer. Telefonisch en per e-mail zijn we bereikbaar. We willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip. En dank aan onze medewerkers die samen met leveranciers vannacht hard hebben gewerkt aan een oplossing.

____________________________________________________________________________________________________________

Update 23.45 uur

De oorzaak van het probleem is gevonden. Onze mensen gaan nu hard werken aan de oplossing.


Update 19.45 uur

De storing leek verholpen, maar er zijn altijd nog netwerkproblemen. Voor de patiëntenzorg heeft de storing geen gevolgen gehad.


Update 17.30 uur

Onze netwerkstoring is nog niet opgelost, de oorzaak is nog niet bekend. Excuses voor de problemen die dit eventueel voor medewerkers, patiënten en bezoekers oplevert. We houden jullie via deze website en onze social mediakanalen op de hoogte.


Op dit moment is er een netwerkstoring op onze 3 locaties. Wij zijn telefonisch en per e-mail niet bereikbaar. Het is nog niet bekend hoe lang deze storing gaat duren. We vinden dit erg vervelend en werken aan een oplossing.