Voorlichting over slimme zorgoplossingen

31 oktober 2018

Het informatieteam van Zorg van Nu bezoekt donderdag 1 november van 09.00 tot 17.00 uur locatie ETZ TweeSteden (Dr. Deelenlaan) in Tilburg. Donderdag 8 november worden patiënten en bezoekers op locatie ETZ Waalwijk geïnformeerd. Het team geeft voorlichting over slimme oplossingen in de zorg.

Online met de dokter. In beweging met een robot. Thuis de hartslag van je baby meten. Er zijn tal van toepassingen en innovaties voor ouderen, patiënten, mantelzorgers, zorgprofessionals of mensen die gezonder en bewuster willen leven. De (digitale) toepassingen zijn gericht op gezondheid en zorg (e-health). Deze zorgoplossingen zijn vaak onbekend en worden daardoor te weinig gebruikt. Door te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe e-health toegepast kan worden, helpt het Zorg van Nu team met het verspreiden van de bekendheid. Op basis van demonstraties en persoonlijke gesprekken geeft het team passend advies op elke situatie.

Medewerkers Zorg van NuMedewerkers van Zorg van Nu informeren patiënten en bezoekers over e-health.

Website
Kijk voor meer informatie op de website van Zorg van Nu: www.zorgvannu.nl. De site is ingericht met een grote selectie aan zorginnovaties. Met de handige zoekfunctie vind je voor elke situatie een passende zorginnovatie. Zo krijgen mensen een extra steuntje in de rug om zelf aan de slag te gaan met e-health.