SEH TweeSteden van 20.00 tot 08.00 dicht

30 augustus 2018

Let op! De afdeling Spoedeisende Hulp op locatie TweeSteden (Dr. Deelenlaan in Tilburg) is vanaf zaterdag 1 september in de avond en nacht dicht van 20.00 tot 08.00 uur. De Eerste Hart Hulp is wel altijd open.

Dit betekent dat spoedpatiënten in de avond en nacht niet geholpen kunnen worden op locatie ETZ TweeSteden. Alleen patiënten met hartklachten worden na verwijzing van de Huisartsenpost of als de ambulance is ingeschakeld, opgevangen op locatie ETZ TweeSteden. Ook alle bij het ETZ bekende cardiale patiënten worden hier geholpen, na telefonisch contact met de dienstdoende arts-assistent. Van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds verandert er niets.

SEH TweeSteden

Advies

Het is sowieso nooit de bedoeling dat patiënten op eigen initiatief naar het ETZ komen. Zij worden dringend verzocht bij spoed in avond, nacht en weekend de Huisartsenposten Midden-Brabant te bellen, via 0900-33 22 222. Of 112 (ambulance), als elke seconde telt.

SEH locatie Elisabeth

De gedeeltelijke sluiting heeft geen gevolgen voor de SEH op locatie ETZ Elisabeth, eveneens in Tilburg. Deze SEH aan de Hilvarenbeekseweg blijft zeven dagen per week en 24 uur per dag open voor spoedpatiënten met een acute zorgvraag.

Klik hier voor meer informatie en de veelgestelde vragen over de gedeeltelijke sluiting.