Polikliniek Mammacare verhuist naar etage D

30 augustus 2018

Update: sinds juni 2020 is de polikliniek Mammacare te vinden via route 76 (ETZ Elisabeth)


De polikliniek Mammacare op locatie ETZ Elisabeth verhuist van route 34 naar etage D. Met ingang van 7 september is de polikliniek Mammacare tijdelijk te vinden op etage D, totdat de nieuwe polikliniekruimte klaar is om in gebruik te nemen.

Polikliniek Mamacare

Polikliniek Mammacare

De polikliniek Mammacare is er speciaal voor mensen bij wie een verandering of knobbeltje in de borst is opgemerkt. Voor een afspraak is altijd een verwijzing van de huisarts nodig. Ook kunnen patiënten worden verwezen door het bevolkingsonderzoek borstkanker.
Een afwijking in de borst kan kwaadaardig zijn. De tijd tussen opmerken van de afwijking en de uitslag van het onderzoek is daarom voor veel mensen een spannende tijd. De polikliniek Mammacare probeert dan ook zo snel mogelijk uitsluitsel te geven over de afwijking.

Klik hier voor meer informatie over de polikliniek Mammacare.