Freya Pluim voor Centrum Voortplantingsgeneeskunde

23 mei 2018

Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft een Pluim toegekend aan Centrum Voorplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) in het ETZ. Het CVB voldoet namelijk aan de door Freya opgestelde kwaliteitscriteria.

De Freya Pluim 2018-2019Met deze kwaliteitscriteria maakt Freya inzichtelijk welke (meetbare) aspecten van de fertiliteitszorg bijdragen aan een goede kwaliteit. Toekenning van de Pluim laat patiënten zien dat de kwaliteit van zorg binnen het CVB op orde is.

De Monitor Fertiliteitszorg biedt op de website van Freya een duidelijk overzicht van de fertiliteitszorg in de Nederlandse ziekenhuizen en is daarmee een bruikbare tool voor zowel patiënten als zorgverleners. Patiënten kunnen met de informatie een bewuste keuze maken voor een kliniek en klinieken kunnen aangeven waarin zij zich onderscheiden van andere klinieken.

De toegekende Pluim geldt voor de periode 2018-2019.