Heeft u nog geen patiëntenpas? Kom dan op tijd naar het ziekenhuis

6 april 2018

Let op: dit is een oud bericht. Lees ook Naar het ETZ in coronatijd

 

Heeft u binnenkort een afspraak in ons ziekenhuis en nog geen patiëntenpas? Dan is het belangrijk dat u voorafgaand aan uw bezoek aan de arts of verpleegkundige eerst een patiëntenpas laat maken bij de afdeling Patiëntenregistratie. Deze pas vervangt uw ponsplaatje of sticker. Heeft u een TweeSteden patiëntenpas? Dan hoeft u geen nieuwe pas te laten maken. Vergeet deze niet mee te nemen naar het ziekenhuis.

Sinds kort werken we in het ETZ met een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). De patiëntenpas is noodzakelijk voor een veilig gebruik van uw dossier. U moet mogelijk langer wachten aan de balie Patiëntenregistratie van locatie ETZ Elisabeth. We vragen u daarom om drie kwartier voor uw afspraak naar het ziekenhuis te komen, zodat u op tijd voor uw afspraak bent.

U kunt de pas laten maken bij de afdeling Patiëntenregistratie op de begane grond in de centrale hal. U heeft daarvoor een geldig legitimatiebewijs nodig (paspoort, rijbewijs of ID).

Medicijnencheck

Als u een poliafspraak heeft, moet u waarschijnlijk de eerste keer ook een medicijnencheck doen. Als u daarnaast ook een patiëntenpas moet laten maken, raden we u aan drie kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Meer informatie: www.etz.nl/medicijnencheck