We zijn live met het EPD!

31 maart 2018

Het is zover: we zijn live! In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart ging om 01.00 uur voor héél ons ziekenhuis de knop van het nieuwe Elektronisch Patienten Dossier (EPD) aan.

Dit bijzondere moment werd natuurlijk gevierd, met een ferme druk op live-knop door ziekenhuisbestuurder Anita Wydoodt en enkele collega’s. Veel ETZ-medewerkers waren op de locaties ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden aanwezig om de Go-Live mee te maken.

Livegang EPD in het ETZ
Anita Wydoodt sprak de collega’s in het ETZ TweeSteden toe, de locatie waar ook het commandocentrum zich bevindt met alle applicatiedeskundigen: “Ik sta hier met trots en ontroering. Alle mensen in het ziekenhuis hebben zo hard, met zoveel passie en bevlogenheid, hieraan gewerkt. Het is een prestatie van jewelste dat wij deze klus binnen de gestelde deadline gehaald hebben.”

Daarna kon het aftellen beginnen… En toen waren we dan toch echt in de lucht!

Terugkijken?

Op Facebook kun je het moment terugkijken.