Lionsclub Tilburg Roomley schenkt 15.000 euro aan Muziekids Studio

19 maart 2018

De deuren van de Muziekids Studio in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) gaan binnen afzienbare tijd ook in de weekenden open. Lionsclub Tilburg Roomley maakt dit met een donatie van 15.000 euro mogelijk.

De cheque werd maandagavond 12 maart overhandigd aan John Verbunt en Christel van der Bruggen, de leiders van de Muziekids Studio op locatie ETZ Elisabeth. De schenking was de opbrengst van de drukbezochte lezing van Lionsclub Tilburg Roomley die die avond in het Willem II stadion plaatsvond.

Studioleiders John Verbunt en Christel van der Bruggen

Studioleiders John Verbunt en Christel van der Bruggen zijn in hun nopjes met de cheque. Foto: Ben Verhoeff 

Stefaan Vansteenkiste, interim topman van Intertoys, gaf aan de Tilburgse ondernemers een bevlogen voordracht over hoe ze met hun bedrijven succesvol kunnen blijven in een snel veranderende wereld. De inspirerende spreker gaf de geslaagde avond extra cachet door speelgoed te schenken aan het nieuwe Moeder- en Kindcentrum in het ETZ.

Verrassing

John en Christel waren na het uitreiken van de cheque nog enigszins beduusd. “We zijn aangenaam verrast door de hoogte van het bedrag, het was veel meer dan we vooraf verwacht hadden. Met dit bedrag kunnen we de komende jaren ook in de weekenden de zieke kinderen verblijden met een liedje of muziekje in onze Studio. Ze vergeten daardoor even dat ze ziek zijn.”

Om de verrassing compleet te maken, meldde Lionsclub Tilburg Roomley aan het einde van de avond dat de opbrengst van het eigen golftoernooi op 13 juni a.s. ook ten goede zal komen aan de Muziekids Studio.

De lezing in het Willem II stadion en de grote donatie zijn mogelijk gemaakt door onder meer de Rabobank, Heerkens van Bavel, Bonheur horeca groep, TES, Interpolis, Intertoys en Commpanion.
Ga voor meer informatie naar: www.ikbeneenlion.nl.