Een kijkje achter de schermen van MijnETZ

8 december 2017

Aan de oproep aan patiënten en bezoekers van het ETZ om mee te denken over het patiëntenportaal werd goed gehoor gegeven. Maar liefst 36 patiënten meldden zich aan voor de informatieavond over MijnETZ op woensdag 29 november 2017. We hebben deze avond veel goede vragen en tips ontvangen. 

Het ETZ gaat vanaf 31 maart 2018 over op een nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD). Via MijnETZ krijgt u digitale toegang tot uw medische dossier in ons ziekenhuis. U kunt dan bijvoorbeeld op een veilige manier zelf afspraken maken of uw uitslagen bekijken. 

36 patiënten – waaronder leden van de Cliëntenraad – kregen deze avond een demonstratie van het patiëntenportaal. Tijdens deze bijeenkomst vond een interactieve en prikkelende discussie plaats, waarbij patiënten op een laagdrempelige manier al hun vragen over het EPD konden stellen.

Mede door deze input, het ETZ patiëntenpanel en de ervaringen van andere ziekenhuizen hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Deze vind je op onze website.

Ga naar de veelgestelde vragen van MijnETZ.