Rookverbod op alle locaties ETZ

27 oktober 2017

Op alle locaties van het ETZ geldt een rookverbod. Dit verbod is van toepassing op alle gebouwen en de ruimtes onder de overkappingen op de ziekenhuisterreinen in Tilburg en Waalwijk.De laatste rokersruimte achterin de hoofdgang van ETZ Elisabeth wordt maandag 30 oktober gesloten. Hiermee willen we het goede voorbeeld geven tegen roken. En het roken ook zoveel mogelijk ontmoedigen. Gelijktijdig streven we naar een gezonde (werk)omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Daarom is het na 30 oktober niet meer toegestaan binnen de muren van het ETZ te roken. Rokers kunnen bij alle drie de locaties buiten terecht op de daarvoor aangewezen rookplekken: de zogenaamde rokersabri’s. Die staan op voldoende afstand van de ingangen, zodat niet-rokers er geen last van hebben.

Gerelateerd nieuws

Jong of oud: iedereen kan deelnemen aan de dansworkshop.  FOTO: ETZ Fotografie & Film
2 december 2019

Dansworkshop voor patienten

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) en de stichting Switch2Move houden donderdagmiddag 19 december een dansworkshop voor patiënten van het ziekenhuis.

Rookvrije zone ETZ Elisabeth
27 oktober 2017

Rookverbod op alle locaties ETZ

Op alle locaties van het ETZ geldt een rookverbod. Dit verbod is van toepassing op alle gebouwen en de ruimtes onder de overkappingen op de ziekenhuisterreinen in Tilburg en Waalwijk.

Stoptober camper
11 september 2017

Stoppen met roken in oktober

De vierde editie van Stoptober komt eraan. Op donderdag 14 september doet de landelijke campagnebus van Stoptober het ETZ in Tilburg aan.