In herfstvakantie geen treinen Tilburg-Den Bosch-Boxtel

3 oktober 2017

In de komende herfstvakantie voert ProRail tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch/Boxtel een grootschalige spoorvernieuwing uit. Hierdoor is op deze corridors tijdelijk beperkt tot geen treinverkeer mogelijk. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het ETZ via het spoor.

De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober en duren tot en met zondag 22 oktober. Vanaf maandag 23 oktober rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Tilburg Centraal Station

Gevolgen voor reizigers

Om de werkzaamheden aan het spoor goed en veilig uit te kunnen voeren rijden op sommige momenten beperkt of geen treinen:

  • zaterdag 14 oktober tot 9.00 uur is geen treinverkeer mogelijk in de driehoek Breda – ’s-Hertogenbosch – Eindhoven;
  • zaterdag 14 oktober 9.00 uur tot zondag 15 oktober 16.00 uur is geen treinverkeer mogelijk op de trajecten Breda – ’s-Hertogenbosch en Breda – Boxtel;
  • zondag 15 oktober 16.00 uur tot en met zondag 22 oktober is geen treinverkeer mogelijk op de trajecten Tilburg – ’s-Hertogenbosch en Tilburg – Boxtel.

NS zet bussen in. De extra reistijd bedraagt 15 tot 30 minuten. Vanaf 10 dagen voor reisdatum staat een actueel reisadvies in de Reisplanner op ns.nl of in de Reisplanner Xtra app.