Eline Vermeulen nieuwe voorzitter VKGE

6 oktober 2017

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) heeft donderdag 5 oktober op haar jaarlijkse congres, met als thema ‘Zorg is Topsport’, Eline Vermeulen benoemd als nieuwe voorzitter.

Eline is manager Eten, Drinken & Gastvrijheid in het ETZ. Zij nam op feestelijke wijze de voorzittershamer over Patrick van Gerven. De scheidende voorzitter heeft de afgelopen jaren, als boegbeeld van de vereniging, verbindingen weten te leggen tussen de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Aan Eline Vermeulen de nobele taak om op haar eigen wijze het spreekwoordelijke estafettestokje over te nemen.

Eline Vermeulen en Patrick van Gerven
Eline kijkt er erg naar uit om samen met het bestuur aan de slag te gaan: “In mijn dagelijkse functie in het ziekenhuis ben ik voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en gastvrijheid. Ik leer daarbij graag van ervaringen bij andere organisaties. We kunnen immers veel van elkaar opsteken en elkaar vooruit helpen, onder meer door intensief samen te werken. Ik hoop als voorzitter van de VKGE een brug te kunnen slaan tussen de leden, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar vernieuwing en verbetering.”