Sluiting Bergland Kliniek per 1 juli

16 juni 2017

De locatie Bergland Kliniek sluit per 1 juli. Vanaf dan vinden er binnen deze kliniek, gelegen naast ETZ Elisabeth, geen consulten meer plaats.

De plastisch chirurgen hebben de Bergland Kliniek ruim tien jaar geleden in gebruik genomen voor het aanbieden van niet-verzekerde zorg. Omdat inmiddels de wet- en regelgeving sterk gewijzigd  is en het huurcontract voor het markante gebouw eindigt, is besloten om te stoppen met alle activiteiten in de Bergland Kliniek. 

Spatadercentrum

Dit betekent ook dat er vanaf 1 juli geen spreekuren en geen behandelingen meer plaatsvinden voor  de spataderen. Patiënten worden uiteraard nog steeds geholpen binnen de poliklinieken Dermatologie en Vaatchirurgie op een van onze andere locaties.

Niet-verzekerde zorg

Nieuwe patiënten kunnen vanaf 1 juli niet meer terecht voor de niet-verzekerde plastisch chirurgische ingrepen in het ETZ. Ook vinden er vanaf die datum geen consulten meer plaats in de Bergland Kliniek door onze plastisch chirurgen. Patiënten die inmiddels al onder behandeling zijn of op de wachtlijst staan, krijgen een afspraak op maat.

Bergland Kliniek