Koor Berkel-EnschotZingt in ETZ

6 maart 2017

De locatie Elisabeth van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is donderdag 16 maart van 19.00 tot 20.00 uur het decor van een gevarieerd optreden van Berkel-EnschotZingt (BEZ). Dit koor brengt in de hoofdgang van het ziekenhuis diverse nummers ten gehore. Het repertoire bestaat uit evergreens uit de jaren vijftig tot heden.

Koor Berkel-EnschotZingt.

Koor BEZ werd in 2007 opgericht. Het gemengd koor telt momenteel circa 50 enthousiaste zangers. De liedjes, die iedereen kent, worden meerstemmig gezongen. De nummers zijn vrolijk, spiritueel en soms ook ontroerend.

Het optreden van BEZ op de locatie Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg) is gratis toegankelijk voor patiënten, bezoekers en belangstellenden. Meer informatie over het koor is te vinden op www.berkel-enschotzingt.nl.