Jaarlijks Lean symposium 2017

1 maart 2017

'klaar voor verandering!?'

Het ETZ organiseert op dinsdag 20 juni 2017 weer het jaarlijkse Lean symposium. Dit jaar is het thema transitie: ‘Klaar voor verandering!?'. Het symposium vindt plaats van 9.00 tot 17.00 uur, op locatie ETZ Elisabeth. De kosten voor medewerkers bedragen €75,-. De inschrijving is gestart, dus meld je aan voor dit inspirerende symposium!​

Spreker Hugo BorstSchrijver en columnist Hugo Borst staat bekend als een kritische man die altijd zegt wat hij denkt, zoals blijkt uit zijn zorgmanifest over ouderenzorg. Een onderwerp van groot maatschappelijk belang wordt op een heel persoonlijke en directe manier van een nieuwe lading voorzien. Hugo Borst neemt ons mee in zijn verhaal.

Victor Kas, Continuous Improvement Manager, neemt ons mee in de wereld van continu verbeteren binnen Philips. Maurice van Rooijen, oprichter van Jonge Geesten ®, vertelt over de verschuiving binnen organisaties richting flexibele en natuurlijke vormen van leiderschap waarin het individu en netwerken een grote rol spelen.

Laat je inspireren over dit onderwerp en schrijf je in voor het symposium!
Aanmelden kan via http://www.formdesk.com/EZ/leansymposium2017.