Kerst met Des Unique Delight in ETZ Elisabeth

1 december 2016

Vocal group Des Unique treedt dinsdagavond 13 december om 18.45 en 19.15 uur op in ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60) in Tilburg. In de grote hal van het ziekenhuis brengt het gezelschap een swingend a capella-repertoire ten gehore.

Des Unique Delight bestaat uit vier jonge vrouwen, afgevaardigden van vocal group Des Unique uit Tilburg. In wisselende samenstelling zingen zij vierstemmige kerstnummers die patiënten en bezoekers helemaal in kerstsfeer brengen. Een beetje pop, maar vooral jazzy klassiekers met een vleugje glamour.

“We zijn vorig jaar begonnen met Des Unique Delight en we genieten er enorm van om toehoorders met onze muziek in kerststemming te brengen”, vertelt Linda Mous, een van de leden. “Door de inzet van onze sponsor Het Boekenschop kunnen we dit jaar enkele gratis optredens aanbieden. We zijn daarom blij dat we nu op locatie ETZ Elisabeth kunnen staan, want ziek zijn is erg maar al helemaal rond de Kerst. Zo proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan het welzijn van de patiënten.”

Des Unique Delight brengt patiënten en bezoekers in kerstsfeer.