Muziekles voor dreumes en kleuter

25 november 2016

In de Muziekids Studio op locatie ETZ Elisabeth wordt zaterdag 17 december een nieuwe activiteit geboden: een muziekles onder professionele begeleiding voor kinderen tot vijf jaar. Op het programma staan meerdere lessen voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

De eerste les start om 09.15 uur en duurt een klein uur. De kinderen gaan zingen, bewegen en spelen met muziekinstrumentjes. Spelenderwijs wordt gewerkt aan de motoriek van het kind. Belangrijkste doel is gewoon samen genieten.

De les wordt gegeven door Dorien van der Steen van Clusters Boeken en Muziek uit Goirle. Dorien geeft muziekles op een school, schrijft kinderenboeken en geeft piano- en keyboardles. Daarnaast helpt ze iedere maandag in de Muziekids Studio. 

Aanmelden

Het volgen van een les kost 7,50 euro per kind. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@clustersgoirle.nl. Vergeet niet je naam, naam van je kind en de leeftijd te vermelden. 

In de Muziekids Studio op locatie ETZ Elisabeth wordt zaterdag 17 december een nieuwe activiteit geboden: een muziekles onder professionele begeleiding voor kinderen tot vijf jaar.