Denk jij mee over het patiëntenportaal van het ETZ?

11 september 2016

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zoekt jonge patiënten (tussen 20 en 35 jaar) die mee willen denken over de opzet van het patiëntenportaal van het ziekenhuis. Via zo’n portaal kan de patiënt zijn eigen medische gegevens bekijken en afspraken plannen.

Om rekening te houden met de wensen en mogelijkheden van de jonge patiënt, willen wij deze patiëntengroep graag betrekken bij de inrichting van een patiëntenportaal. De eerste bijeenkomst vindt half oktober plaats, in de avonduren. Daarna volgen mogelijk nog enkele bijeenkomsten.

Informatie en aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan snel aan! Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer te vermelden en de reden waarom je wilt meedenken. Je bent bij voorkeur een patiënt van het ETZ maar dit is geen voorwaarde om deel te nemen.

Ben je enthousiast maar wil je eerst meer informatie? Of wil je jezelf meteen aanmelden? Laat het ons weten via patientervaring@etz.nl. Horen we van jou?

Patiëntenportaal ETZ